bala in toulouse

erasmus toulouse

Friss topikok

  • Fegyver: És az elfogyasztott 12,3 kg tengeri kajából mennyi végezte borban úszva és némi répával elkeverve ... (2009.05.20. 18:12) életem számokban
  • nakamura: nem most szerdán jön meg a fater? (2009.05.17. 23:50) semminek sincs vége
  • BigMoney: időközben megtudtam, és fel is kacagtam. Balázs mst hivott, füves cigizés közben (dehát igy megy ... (2009.05.04. 12:31) mindennek vége
  • BigMoney: még a blogod is baszkodik... buzifrancia (2009.04.22. 21:23) holnaptól nyaralás
  • drbazmeg: @xikler: nemtom mi történt valami miatt elment a cucc, de most újra fenn van. most jöttünk vissz... (2009.04.11. 22:41) trip 5 és trip 5.5

Linkblog

dorikaintoulouse

2009.03.24. 22:45 drbazmeg

szevasztok Bokros Lajosok

Tegnap nagy sajnálatomra visszament a csajom Barcelonába, úgyhogy megint egyedül tengetem a napjaimat. Nagyon menő volt, hogy itt volt, igazán nagy királyok voltunk. Többek között ellátogattunk a cité de l'espace-ba , ami egy interaktív űrmúzeum, és szétflesseltük magunkat a dolgokon. Ennek a végeredményét a picasa-n láthatjátok, különösen a farkas bertalan nevű mappára hívnám fel a figyelmeteket. de a hülyeség mappát is érdemes nézni, illetve van Dórikának egy külön mappája amit itt tudtok elérni. Klasszikus városnézős, sztrájknézős program volt, sok jó kajával, meg italozgatással. Szombaton sikerült elég sertésre innom magamat, miközben youtube bulit csináltunk. Két hét múlva újra találkozunk, de akkor már Bcn-ben és egyből megyünk is le Valenciába, menő lesz nagyon.

Jó hír, hogy a vargyas lóg nekem két sörrel eddig, ennek bizonyítékát a hülyeség mappában láthatjátok is.

Rossz hír viszont, hogy az egyetemen semmi változás, nincs tanítás továbbra sem. nem mondom, hogy szeretek tanulni, meg órákra járni, de megmondom őszintén most már egy kicsit hiányzik. mindegy majd lesz valami megoldás.

Holnap elmegyek Narbonne-ba. Az az extrája a kirándulásnak, hogy öt embert hívtam fel- írtam neki emailt és ebből a Juli válaszolt egyedül, hogy nem jön úgyhogy faszkilett, elmegyek egyedül, mert engem meg érdekel.

Na ennyit írok most kicsit összeszedetlenül, de nem baj. Valaki megírhatná, hogy mi van a pélorral.

Üdvözlettel: Gyurcsány Ferenc

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://balaintoulouse.blog.hu/api/trackback/id/tr271023615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vargyas 2009.03.25. 15:08:03

Drbzmg, sírok örömömben. Az egyik sört Pitvaroson fogjuk meginni, a másikat Tótkomlóson, ha nagyon jó gyerek leszel, akkor átmegyünk 'Sámsonra.
süti beállítások módosítása